Cele mai citite articole

Daca traiesc in critica si cicaleala, copiii invata sa condamne;

Cand vine vorba de ecrane, de accesul copiilor la tehnologie, ne intrebam adesea cum sa ii oferim copilului suficienta tehnologie ca sa se poata adapta contextului actual, dar, in acelasi timp, ca aceasta sa nu ii faca rau.

Si astfel, consumul exagerat si nesanatos de device-uri online si offline devine una dintre cele mai mari probleme si provocari pe care le avem in rolul de parinti.

Pentru un copil, un animal de companie poate fi cel mai bun prieten, un companion care pe langa faptul ca il iubeste neconditionat, il invata despre prietenie, responsabilitate, loialitate si empatie.

Homeopatia este o metoda de tratament a bolilor cu medicamente naturale. Acestea sunt prepararate din plante, minerale sau secretii animale prin diluari succesive din substanta de baza. Astfel, medicamentele homeopatice nu au efecte secundare si nu sunt toxice spre deosebire de medicamentele obisnuite (sau alopate).

O mare grija a parintilor este mancarea de la scoala a celor mici, astfel ca sandvisurile lor trebuie sa fie preparate din paine buna, fara mezeluri. Iaurturile cu cereale sunt o gustare buna, la fel si placintele facute acasa.