Cele mai citite articole

Ministrul Muncii, Mariana Campeanu, a declarat, luni, ca a fost mandatata de conducerea PNL sa sustina in Parlament initiativa legislativa a PNL privind indemnizatia de crestere a copilului la 85% din ultimul salariu al mamei.

"Am fost mandatata de BPC si de Guvern ca luni, in Parlament, sa sustin legea cu indemnizatia mamicilor care sa fie 85% din salariu si nu mai putin de 600 de lei, cat este prevazut in legea actuala. Este o initiativa legislativa a PNL in Parlament. Chiar daca mai sunt si alte initiative legislative, eu sustin initiativa PNL", a declarat Mariana Campeanu la finalul sedintei BPC a PNL.

Ministrul Muncii a sustinut ca nu exista niciun fel de problema in privinta resurselor financiare, pentru ca procentul femeilor care au o cariera si salarii mari este foarte mic.

"Sunt bani. Nu cred ca este nicio problema, deoarece procentul femeilor cu cariera si cu salariu foarte mare este foarte mic, si mai mult decat atat, sustin cu toata taria ca o femeie cu o cariera politica si o cariera profesionala nu o sa stea niciodata mai mult de un an, cel mult un an de zile", a spus Campeanu.

Sursa: www.ziare.com